Långt/Axellångt hår

 

För att borsta och reda ut ditt hår!

 

Äkta Svinborstpaddel:
Glanz skonsammaste paddelborste som är perfekt att använda för att reda ut och vårda fintrådiga och skadade hår. Passar utmärkt till extensions, löshår, peruker och afrohår.Oval Paddle soft:
Frisörernas favorit som passar perfekt för tjockare och grövre hår. Den reder ut både torra och blöta hår på skonsamt sätt eftersom den lätt tar sig igenom håret.Extra soft Paddle:
Barnens och mammornas favoritborste! Den passar alla hårtyper men är extra uppskattad av barn och hårömma eftersom den reder ut håret på ett mjukt sätt utan att luggas.


För att föna och styla ditt hår!

 

Rundborste Large eller X-Large:
För maximal volym rekommenderar vi Rundborste Large eller X-Large. För att göra lockar på längderna använder du också en mindre rundborste X-Small, Small eller Medium beroende på hur stora lockar du önskar.Äkta Svinborst Rundborste Large:
Glanz skonsammaste fönborste som ger extrem volym och glans till fintrådiga eller slitna hår! Borsten formar håret enkelt med det unika lättviktshöljet i keramik som ger mer luftgenomströmning än traditionella tyngre träborstar.Fyrkantig fönborste 2in1 Large:
Den bästa fönborsten för att få ett rakt och blankt hår med volym ända från hårbotten. Borsten ger en bättre och mer hållbar frisyr än vad en plattång kan göra!Elips Svinborst/Nylon
Har både äkta svinborst och Glanz nylonstrån som gör ditt hår skinande blankt och fönar snabbare tack vare det större huvudet på borsten. Slutresultatet blir rakt med en rundad böj som passar perfekt till pager och längre hår!